Репаки игр

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Репаки игр » Репаки Игр » Стоимость качественного планшета


Стоимость качественного планшета

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Ребят, хочу приобрести своему ребенку новенький планшет, могу попросить вас накидать каких то вариантов нормальных по качеству планшетов, но при том что бы их цена была более менее адекватной? Я буду очень благодарна за помощь!

Отредактировано Инночка (2021-02-24 19:03:26)

0

2

а ви взагалі в яких цілях плануєте його використовувати? і про яку конкретно суму йдеться? різні адже є на ринку варіанти, і кожен хороший по своєму. але і цінник у кожного свій. потрібно розуміти взагалі для чого ви плануєте його використовувати, що б дати слушну пораду.

0

3

Моему ребенку 9 лет, помимо разве что учебы, он его использовать будет для не особо сложных игрушек. Он очень любит играть в гонки))) А так в основном только для учебы и покупаем аппарат.

0

4

ого! я якщо чесно ще не зустрічав батьків, які в такому ранньому віці хотіли б придбати своїй дитині таку дорогу річ!
Але може це і добре, тому що світ все таки не стоїть на місці, і давати дитині якісний рівень розвитку, в тому числі з помью такої електроніки це добре)
я б взагалі порадив би вам звернути увагу на планшети леново https://stylus.ua/uk/planshety/proizvoditel:lenovo/ ціни яких сильно радують покупців, за таку якісну техніку.
Можливо сподобається вам який-небудь класний варіант тисяч за 5 гривень)
https://stylus.ua/thumbs/140x140/f5/0a/1588134.jpeg

0


Вы здесь » Репаки игр » Репаки Игр » Стоимость качественного планшета